abonneren

Internetters gebruiken steeds meer zoekwoorden

Volgens de analisten van Hitwise.com is er een duidelijke verschuiving te zien in de manier waarop internetters hun zoekopdrachten intikken bij zoekmachines.Hoewel het intikken van twee of drie woorden nog steeds de meestgebruikte manier is (vorige maand deden respectievelijk 23,65% en 21,92% van alle Amerikaanse internetters dat), ziet Hitwise een duidelijke stijging in het gebruik van meer woorden.
Inmiddels tikt 14,89% vier woorden in (een stijging van 2% ten opzichte van een jaar eerder), 8,68% gebruikt 5 woorden (+6%), 4,65% gaat voor 6 woorden (een stijging van 8% ten opzichte van een jaar eerder), terwijl 3,43% minimaal 8 woorden gebruikt. Een jaar eerder was dat nog maar 2,81%, zodat de stijging uitkomt op 22%.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord