abonneren

Internet speculeert over Steve Jobs' gezondheid

Op het internet wordt flink gespeculeerd over de gezondheid van Steve Jobs, de opperbaas van Apple. Ontwijkende antwoorden vanuit Apple zijn afgestraft met een koersval van bijna tien procent, al zijn de matige kwartaalresultaten hier ook debet aan.De belangrijkste investeerders van Apple maken zich zorgen over de gezondheid van Steve Jobs, die gezien wordt als de belangrijkste drijfveer achter het huidige succes van Apple. Jobs onderging vier jaar geleden een operatie vanwege kanker aan zijn alvleesklier, een ziekte waar hij bijna aan overleed.
De operatie was een succes, maar Jobs zag er op zijn meest recente keynote (WWDC, juni 2008) niet al te florissant meer uit. Apple kwam al snel met de verklaring dat Jobs een griepje onder de leden had en antibiotica slikte, maar deze verklaring heeft geen rust gebracht.

Apple weigert nog steeds dieper in te gaan op de gezondheid van Jobs, wat gezien het stricte geheimhoudingsbeleid dat Apple altijd hanteert niet verbaast. Wall Street gaat hier echter niet mee akkoord, omdat de gezondheid van Apple wat hun betreft rechtstreeks samenhangt met de gezondheid van Jobs.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie