abonneren

Interactief commentaar toevoegen aan Youtube-filmpjes

YouTube heeft een nieuwe functie aan zijn videodienst toegevoegd waardoor gebruikers annotaties kunnen toevoegen aan hun filmpjes.De functie is te vinden onder de kop ‘My Videos'. Daar is een nieuwe knop toegevoegd genaamd ‘Edit Annotations' waarmee een gebruiker tekstballontjes, ondertitels en interne links kan toevoegen aan een filmpje.

Er zijn al een aantal filmpje op YouTube te zien die gebruikmaken van de nieuwe functie, waaronder een interactieve kaarttruc en een interactieve shellgame. Vooral de interactieve kaarttruc is leuk. De kijker kan zelf een kaart kiezen en vervolgens toont hoe de goochelaar de gekozen kaart.

Wanneer een gebruiker annotaties toevoegt aan een filmpje dan worden deze automatisch getoond. Een kijker kan de annotaties uitzetten wanneer hij er niet in is geïnteresseerd.

De functie bevindt zich nog in de betafase en het ondersteunt nog niet het afspelen van een filmpje in een volledig scherm, andere talen dan Engels en kan er niet een filmpje als annotatie worden toegevoegd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord