abonneren

Intel nept demo op CES

Intel wilde mooie sier maken met zijn Ivy-bridge (de opvolger van Sandy-bridge) technologie en toonde daarom een demo waarin op een ultrabook met Ivy-bridge de racegame F1 2011 moeiteloos afgespeeld werd. Het lullige alleen is dat de demo geen demo was, maar een vooraf opgenomen filmpje.

Mooley Eden - hoofd van de Intel PC groep - demonstreert hoe hij fanatiek racet achter de ultrabook. Dit ziet er al vrij nep uit en op een gegeven moment geeft hij ook aan dat hij niet zelf racet, maar dat iemand backstage voor hem aan het racen is. Echter is dat ook niet waar.

Oplettende kijkers zien overduidelijk het VLC bedieningspaneeltje verschijnen onderaan het beeld waarmee verraden wordt, dat de demo helemaal geen demo is, maar een filmpje. Een behoorlijk staaltje volksverlakkerij dus.

Intel heeft aangegeven dat zij de echte demo hebben getoond aan een select groepje journalisten. Ook schijnen meerdere partijen op deze manier 'live demo's' te geven. Zo gaat er namelijk gegarandeerd niks mis tijdens een grote show. We snappen dat je een demo zo soepel mogelijk wil laten verlopen, maar om nu een video te tonen in plaats van echte technologie te demonstreren. We denken niet dat dit bijdraagt aan de geloofwaardigheid van je claims.

Hieronder zie je een filmpje van 'de demo'.

Bron: Gizmodo

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie