Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Intel is belangrijke mails in antitrustzaak kwijt

Intel zit met een probleem: het is belangrijke email-correspondentie kwijt die het wil inzetten in de antitrustzaak die door concurrent AMD aangespannen is. Dit is bevestigd door één van de advocaten van Intel. Hij zegt dat Intel dit voorval hoog opneemt.Het zou vooral gaan om uitgaande mail.
Deze wordt niet automatisch bewaard door het systeembeheer, zodat ze bij het legen van de 'sent' mailbox ook permanent verdwijnt. AMD en Intel gaan op 7 maart rond de tafel zitten om te bespreken wat de consequenties zijn van de vermiste correspondentie.

In de ontbrekende mails staat volgens AMD vitale informatie; het gaat om mails die verstuurd zijn in de tijdspanne vlak nadat AMD de aanklacht heeft ingediend. Deze mails kunnen als bewijs dienen in de rechtzaak.

Webwereld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie