abonneren

Intel doet uitspraken over netbookverkopen

Intel claimt dat ongeveer twintig procent van de verkochte netbooks in plaats zijn van een normaal notebook. Hoewel we verwachten dat Intel hier een érg optimistische uitspraak doet, geeft het bedrijf zelf wel aan dat de verkoop van Celeron-cpu's is teruggelopen sinds de introductie van de Atom.Eén op de vijf netbooks wordt als 'echte' laptop verkocht. Dat percentage is minder dan verwacht. Intel claimt dat het aandeel netbooks op de wereldmarkt 17 procent is; één vijfde hiervan komt neer op 3,4 procent.
Wat Intel hiermee aangeeft is dat de opkomst van netbooks slechts een daling van 3,4 procent in de normale notebookverkoop heeft veroorzaakt. De sterke daling zou dan ook vooral te wijten zijn aan het economische klimaat.

Tweakers.net

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord