abonneren

ING-app voor mobiel bankieren

Ook ING-klanten kunnen nu geld overmaken, saldo checken of afschriften bekijken vanaf hun mobiele telefoon of tablet.

ING vervult met deze app als laatste van de grote banken de veel geuite wens van klanten om mobiel te kunnen bankieren. De App is beschikbaar voor Apple iOS en Android.

Om toegang tot je bankgegevens te krijgen, is de app beveiligd met een zelf te kiezen vijfcijferige pincode. De voor online pc-gebruik bij ING gangbare tan-code is voor de mobiele app niet nodig.

Klanten kunnen per dag totaal 1000 euro overschrijven naar een andere rekening. Naar een eigen rekening 5000 euro. Zo wordt grootschalig misbruik voorkomen. Veel gehoorde gebruikerswens tot nu toe is, dat de app nog geen gebruik van het online adresboek met rekeningnummers bevat en ook geen toegang biedt tot spaarrekeningen.

ING heeft de app in eigen beheer gemaakt. Ook belooft ING regelmatig met updates en uitbreidingen te zullen komen.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord