abonneren

In maart zowel Windows Server 2008 als SP1 voor Vista

Eindelijk heeft Microsoft de datum bekendgemaakt dat het de eindversie van de eerste service pack voor Windows Vista uitbrengt. SP1 voor Vista is al helemaal af maar Microsoft wacht nog tot maart omdat een aantal testers aan hebben gegeven dat er nog problemen zijn met sommige drivers.Volgens Microsoft komen de problemen met de drivers omdat ze niet Microsofts installatierichtlijnen volgen. De problemen komen door de installatie en niet door de drivers zelf.
Microsoft dacht de problemen snel te kunnen oplossen door de drivers opnieuw te installeren, maar een aantal testers ondervonden nog steeds problemen.

Ondanks dat Microsoft wacht tot maart is de kans groot dat SP1 de komende dagen uitlekt via p2p-sites en andere BitTorrent-netwerken. Hoe meer mensen SP1 voor Vista via p2p-netwerken downloaden, hoe minder Microsoft bang hoeft te zijn dat zijn servers breken wanneer het in maart SP1 ter download aanbiedt.

Het is niet bekend welke build de officiële versie van SP1 voor Vista zal zijn, maar er zal waarschijnlijk 6001.18000.080126-2040 of 6001.18000.080131-1830 zijn.

Voordat u de eindversie van SP1 voor Vista kunt installeren, moet u eerste oudere versie verwijderen.

Windows Server 2008
In maart brengt Microsoft ook Windows Server 2008 uit. Microsoft Volume Licensing-klanten en klanten met Microsoft Software Assurance kunnen de serversoftware al eind februari downloaden als onderdeel van een gemeenschappelijke Microsoft SQL Server 2008 en Visual Studio 2008 Heroes Happen Here lanceerfeest.


Bron: Microsoft | WindowsVistablog

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord