abonneren

Imation komt met externe usb-schijf zonder draad

Zou draadloos usb dan toch eindelijk doorbreken? Imation gokt er wel op en komt met de Apollo Pro WX, een externe harde schijf die voldoet aan de wireless usb-standaard. De schijf is bedoeld voor mensen die thuis hun gegevens willen opslaan, maar niet achter een vaste computer werken.Imation's upcoming high capacity Apollo Pro WX external hard drive will exchange files wirelessly with devices that include a four-port docking station from Kensington and XPS and Latitude laptop models from Dell.

De Apollo Pro WX is compatibel met Windows en Mac en kan overweg met de huidige wireless usb-stations op de markt (zoals de Kensington Wireless USB Docking Station). Deze producten zijn in Nederland nog nauwelijks te vinden, dus het is de vraag of Imation de Apollo Pro WX ook meteen in Nederland zal gaan verkopen.

Imation komt met een aantal verschillende modellen, variërend van 250 GB tot 1.5 TB en er komt ook een 2.5-inch model op de markt onder de naam Apollo Expert. Er wordt software meegeleverd voor het automatisch maken van backups.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie