Ilse media lanceert GoeieVraag.nl

Waar komt de uitdrukking Spuit 11 vandaan? Hoe kun je het beste in je eentje een dekbed in een dekbedovertrek stoppen? Waarom is kaas van koemelk geel en kaas van geitenmelk wit? Vragen die stuk voor stuk interessant zijn, maar aan wie stel je ze? Op goeievraag.nlkun je met dit soort vragen terecht en krijg je antwoord van andere gebruikers. Daarnaast kun je ook zelf vragen beantwoorden. De gebruiker kan op Goeievraag.nl direct beginnen met het stellen van vragen en beantwoorden van vragen. Zodra er een antwoord is op de vraag krijgt de vraagsteller een e-mail.
Daarnaast is het mogelijk om interessegebieden aan te geven, waardoor je als gebruiker op de hoogte wordt gebracht van, voor jou, relevante vragen waarop je antwoord kunt geven. Er zijn meerdere gebruikers binnen hun eigen expertisegebied die antwoord geven op de vragen. Hierdoor zijn de antwoorden van hoge kwaliteit.

Het stellen van goeie vragen en het geven van antwoorden levert je als gebruiker punten op. Het geven van het beste antwoord op een vraag levert zelfs extra veel bonuspunten op. Hoe meer punten een gebruiker heeft, hoe hoger zijn niveau en positie in de ranglijst van gebruikers met de meeste expertise. De beste vijf bemachtigen een ereplek in de 'top 5 van de week' op de site.

GoeieVraag.nl is opgezet als een open platform voor vragen en antwoorden die niet direct door Google of Wikipedia kunnen worden beantwoord. Herman Kienhuis, manager Innovation en Business Development van ilse media: "Binnenkort zal het platform ook via hyves en de mobiele telefoon benaderd kunnen worden. Ontwikkelaars en sitebeheerders hebben de mogelijkheid om via een API (application programming interface) ook gebruik te maken van de database met vragen en antwoorden."


Website: www.GoeieVraag.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: