Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

iLike laat u nieuwe muziek ontdekken met iTunes

De oprichters van GarageBand.com hebben een nieuw project uitgerold: iLike. Deze nieuwe dienst werkt samen met iTunes om u nieuwe muziek te laten ontdekken en uw eigen muziek te delen. De dienst wordt uiteraard ook weer gekoppeld aan die van GarageBand.Het idee achter iLike is dat u de iLike Sidebar installeert. Deze voegt buddymogelijkheden toe aan iTunes, zodat u kunt zien welke muziek uw vrienden luisteren. Van de muzieknummers in hun collectie valt vervolgens 30 seconden te beluisteren.
Door een profiel aan te maken van uw muziekvoorkeuren zal iLike vanzelf suggesties geven uit een database van de 200.000 artiesten die op GarageBand.com terug te vinden zijn.

Op dit moment is iLike alleen als add-on voor iTunes te downloaden, maar het is de bedoeling dat de applicatie ook voor Rhapsody en de Zune Marketplace beschikbaar komt. De sidebar is gratis, iLike hoopt geld te verdienen door gerichte advertenties, het promoten van concerten, de verkoop van ringtones en verkopen via iTunes.

Bron: DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie