abonneren

iGoogle opgevrolijkt door Nederlandse artiesten

Google Nederland heeft aan zijn iGoogle-startpagina een aantal speciale thema's toegevoegd. De nieuwe thema's zijn, gecreĆ«erd door Nederlandse topdesigners, artiesten, musici en fotografen. iGoogle is de gepersonaliseerde startpagina van Google, waarmee gebruikers alles wat zij op internet handig of leuk vinden, op één plek kunnen samenbrengen. Gebruikers kunnen door gadgets toe te voegen aan hun iGoogle pagina, op de hoogte blijven van het nieuws, de laatste filmpjes op YouTube, je Hyves account, het Buienradar weerbericht en de snelst stijgende zoekopdrachten van Nederland.
Verder kan een iGoogle pagina worden gepersonaliseerd door Thema's toe te voegen die veranderen gedurende de dag.

Met de toevoeging van de nieuwe Nederlandse iGoogle Artiestenthema's kan een iGoogle homepagina worden versierd met een thema of ontwerp van een topartiest uit Nederland. De thema's zijn ontworpen door Nederlandse top designers en artiesten als Ali B., Anton Corbijn, Armin van Buuren, AZIZ, Fokke & Sukke, Henk Schiffmacher, KANE, Marcel Wanders, Marlies Dekkers, Oilily, Rodrigo Otazu en Tiësto.

"Dit project gaat om de samenkomst van kunst en technologie om geweldige kunst online beschikbaar te stellen voor onze gebruikers," aldus Susan de Grijp, Google Nederland. "We hebben vooraanstaande Nederlandse artiesten uitgenodigd om iGoogle als artistiek klankbord te gebruiken. Het resultaat is een reeks geweldige Artiestenthema's die het beste van Dutch design, kunst, fotografie en muziek samenbrengen voor iGoogle gebruikers wereldwijd."

De nieuwe Artiestenthema's zijn te vinden op www.google.nl/artiestenthemas 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie