abonneren

IFA: Sony Pictures kondigt nieuwe Blu-Ray films aan

Op de IFA in Berlijn heeft Sony Pictures 30 nieuwe films aangekondigd die in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen op Blu-Ray disc. Eén van de belangrijkste releases is Spider-Man 3. Deze komt uit in één pakket samen met de twee vorige Spider-Man films waaronder de 2.1 uitgebreide versie van Spider-Man 2. Zo heb je dus alle drie de films op Blu-Ray te pakken. Ook zal Spider-Man 3 als stand alone set te koop zijn. Je krijgt dan een ‘two disc special edition'. Spider-Man op Blu-Ray is verkrijgbaar vanaf 3 september.
De Spider-Man trilogie zal ook gebundeld worden bij Sony's nieuwe Blu-Ray spelers.

Een andere grote titel is Steven Spielberg's Close Encounters of the Third Kind welke vanaf 12 November verkrijgbaar is. Deze ‘ultimate' edition bevat alle drie de versies van de film op één 50 GB Blu-Ray disc; de Original Theatrical Edition, de Special Edition en de definitieve director's cut ook wel bekend als de Collectors Edition. Dit is mogelijk dankzij de ‘seamless branching' technologie wat er voor zorgt dat de aanvullende delen aan de hand van de afspeelkeuze naadloos worden geïntegreerd in de film. Hierdoor hoeft alleen de hoofdfilm en de extra onderdelen op de schijf gezet te worden en hoeft niet de hele film drie keer in zijn geheel op de schijf gezet te worden.

Andere titels die nog voor de kerst uitkomen zijn Surf's Up, A Few Good Men, Memoirs of a Geisha, Underworld, Bram Stoker's Dracula en 20 Million Miles to Earth - 50th Anniversary Edition die zowel de originele zwart/wit als ingekleurde versie zal bevatten.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: