abonneren

IFA: Navigon bouwt voetgangersnavigatie in

Navigon laat in Berlijn een aantal nieuwe modellen zien met allerlei nieuwe snufjes aan boord. Zo wordt er bijvoorbeeld voetgangersnavigatie geïntroduceerd, waarmee je te voet van de parkeergarage naar de eindbestemming begeleid wordt.Ook wordt op de IFA Live Services gelanceerd, een abonnementsdienst waarmee gebruikers van de Navigon 8450 Live en Navigon 6350 Live direct toegang hebben tot realtime informatie.
Het gaat dan om de laatste verkeersinformatie (Traffic Live), locaties van mobiele flitsers (Mobile Safety Camera Live), informatie over beschikbare parkeerplaatsen (Clever Parking Live), het weerbericht voor elke bestemming maar ook op de route (Weather Live), en de mogelijkheid om persoonlijke points of interest op te zoeken zoals restaurants of bedrijven (Google Local Search).

Daarnaast zijn een aantal modellen uitgerust met Real City3D, fotorealistische navigatie waarin bijvoorbeeld huizen, straten, gebouwen, zebrapaden en verkeerslichten zijn opgenomen, aldus Navigon.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord