abonneren

Iedereen kan nu tv-dienst Joost uitproberen

Ooit was er een tijd dat je vrienden en familie jaloers kon maken omdat je een uitnodiging voor Joost had bemachtigd. Die tijd is nu voorgoed voorbij. Met 15.000 tv-shows en 250 tv-kanalen is Joost nu zover dat iedereen een kans krijgt om de tv-dienst uit te proberen.Er is een reële kans dat er geen stormloop komt op de publieke betaversie van Joost zoals dat gebeurde bij de eerdere 'invites only' testversie. Veel Joost-gebruikers van het eerste uur hebben hun interesse in de nieuwe dienst verloren.
Sommige vonden dat er te weinig content was, anderen vonden dat de content van een lage kwaliteit was en weer anderen zag geen nut in de online-televisiedienst.

Joost-baas Mike Volpi zegt in een interview met de website NewTeeVee dat hij grote plannen heeft met de tv-dienst. Hij heeft $45 miljoen bij elkaar geharkt om de dienst verder te ontwikkelen en er werken op dit moment 130 mensen bij het bedrijf. Externe ontwikkelaars werken aan verschillende widgets en add-ons voor de Joost API.

Wij zijn niet (meer) zo enthousiast over Joost, maar we zijn benieuwd wat uw mening is over deze ‘revolutionaire' manier om televisie te kijken.


Website: www.joost.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: