abonneren

Hyves krijgt nieuw design

De Hyves-website heeft sinds zijn start vijf jaar geleden nog nooit een echte make-over gehad. Wel zijn er in de loop van de tijd talloze nieuwe opties, themes en gadgets toegevoegd waardoor de website inmiddels een erg drukke uitstraling heeft gekregen.Om het vijfjarig jubileum kracht bij te zetten wordt nu eindelijk het oude design onder handen genomen en krijgt de nieuwe Hyves een rustigere en "minder kinderachtige" look.

Oprichter van Hyves, Raymond Spanjar, maakte dit bekend op de Hyves blog. Kern is dat de nieuwe Hyves een meer volwassen uitstraling krijgt, en dat er rust op de site wordt gecreÎerd na alle uitbreidingen en opties van de afgelopen jaren. Het Hyves team zelf werkt al met het nieuwe ontwerp, en half juni krijgen ook alle goldmembers toegang tot het nieuwe design. Begin juli worden de veranderingen voor alle gebruikers doorgevoerd.

Het grootste verschil op het eerste gezicht, zegt Spanjard, is het ontbreken van de drie poppetjes linksboven. Spanjard: "Het bleek lastig te combineren met een strakker design en het was ook de belangrijkste oorzaak van het kinderachtige beeld van sommigen." De nieuwe menubalk is al te bekijken op http://werkenbijhyves.hyves.nl. Naast de standaard opties Home, Mijn profiel, Vrienden en Netwerken kunt u zelf andere opties toevoegen. De kleuren blauw en oranje blijven, maar de volgende stap wordt dat u deze kleuren ook kan aanpassen. Ook is de foto-sectie aangepast waarbij goed gekeken is naar hoe fotowebsite Flickr de zaken aanpakt.

Lees alles over alle andere aanpassingen op de Hyves blog.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: