abonneren

Huisholland.nl; nieuw wapen tegen crisis woningmarkt?

Vanaf 15 januari 2009 wordt de nieuwe vastgoedsite huisholland.nl gelanceerd. Deze site biedt makelaars en particulieren een nieuwe mogelijkheid om een woning gratis via internet aan te bieden.De site biedt allerlei mogelijkheden om de digitale advertentie professioneel samen te stellen, zoals devervaardiging van eenvideopresentatie van de woning. Uit onderzoek is gebleken, dat de combinatie van styling en videopresentatie de snelheid van het verkoopproces aanzienlijk versnelt.

Via de site kunnen de verkoper en de koper een taxatierapport of een bouwkundig onderzoek van de woning aanvragen. Om de verkoper aan de informatieplicht te laten voldoen kan er via Huisholland.nl een milieuscan en een planscan van de woning en woonomgeving worden gemaakt.

De site wil zich onderscheiden door gratis advertenties, maar wil tevens een professioneel platform zijn voor zowel woningzoekenden als woningaanbieders. Alle zaken die tegenwoordig spelen rondom de koop en verkoop van een woning kunnen via de site worden geregeld. Huisholland.nl hoopt zo de dreigende crisis op de woningmarkt te lijf te kunnen gaan.


Website: www.huisholland.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie