abonneren

HUB Uitgevers neemt Minoc Business Press over

Per 1 juli, neemt HUB Uitgevers het collegabedrijf Minoc Business Press over van de huidige aandeelhouder Corelio. Minoc Business Press is in België een belangrijke uitgever van onder andere ICT-bladen en websites.

Minoc is verantwoordelijk voor de volgende merken & activiteiten:  Clickx,  FWD, Home & Mobile Entertainment,  Shoot, Specials,  Kranten bijlagen, PC Magazine, Smart Business Strategies, BusinessmeetsIT, ZDNet.be en  IT-Professional.be.

De uitgaven van Minoc passen uitstekend bij de bestaande activiteiten van HUB Uitgevers. De overname is dan ook een invulling van de strategie van HUB Uitgevers om door overnames, consolidatie en verbreding van de bedrijfsactiviteiten HUB Uitgevers een nog sterkere partij te laten zijn.

De directie van HUB Uitgevers is bij monde van Raimon Gort “verheugd dat Minoc vanaf 1 juli een onderdeel van HUB Uitgevers is. Minoc en HUB versterken elkaar, vullen elkaar aan. We zien enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld door content, backoffice en kennis uitwisseling”.

HUB Uitgevers is naast uitgever van PCM en PCMweb uitgever van onder andere Computer Idee, Power Unlimited, Focus, Lan Magazine, HET en PC-Active.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie