abonneren

HTC Windows Mobile 6.5 Touch2 smartphone

Microsoft hoopt op een comeback in de smartphone-arena en komt nu op 6 oktober met het lang verwachte Windows Mobile 6.5 besturingssysteem voor smartphones.Microsoft hoopt op een comeback in de smartphone arena en komt nu op 6 oktober met het lang verwachte Windows Mobile 6.5 besturingssysteem voor smartphones.De nieuwe telefoons die rond die datum verschijnen hebben bieden een nieuwe gebruikerservaring met een eenvoudig te gebruiken interface, betere mogelijkheden om op internet te browsen en toegang tot diensten als Windows Marketplace for Mobile en Microsoft My Phone.


Er worden wereldwijd nieuwe telefoons geïntroduceerd die het nieuwe Windows mobile 6.5 gebruiken. Deze komen in Europa van Acer, HTC, LG, Samsung, Sony Ericsson en Toshiba.

Zo is HTC een van de eersten die met de HTC Touch2 op de proppen komt. Deze HTC heeft een aantal HTC uitbreidingen zoals TouchFLO, Google Maps for Mobile, YouTube en nog meer.

Met de herontworpen Internet Explorer Mobile, toon de Touch2 desktopachtige webpagina's, die het mogelijk maken de inhoud te ervaren zoals het bedoeld is. De HTC Touch2 heeft een zoombalk voor het instellen van de tekstgrootte voor een optimale leesbaarheid. Er is ook ondersteuning voor Adobe Flash en flash video, zodat YouTube filmpjes eenvoudig te bekijken zijn.

De Windows Marketplace for Mobile is een Apple app store achtige winkel waar Windows Mobile toepassingen gekocht kunnen worden. Microsofts nieuwe My Phone dienst is de opvolger van Activesync voor het bijhouden van back-ups, het synchroniseren van foto's, muziek en berichten via het web. De HTC Touch2 zal voor €299 te koop zijn.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: