abonneren

HTC komt met iSlate concurrent

Smartphones, tablets en netbooks staan hoog op de agenda op de komende CES tentoonstelling in Las Vegas volgende week. Daar zullen we ook te zien krijgen welk hardwareleveranciers de concurrentie met de verwachte Apple tablet aandurven. HTC is daar in elk geval bij.HTC is één van de fabrikanten die werken aan een touch tablet die met de nieuwe Apple iSlate moet concurreren. We weten nog niet eens zeker of en wanneer er wel een Apple tablet komt.
Ook over de naam van het apparaat, dat volgens de laatste geruchten op 26 januari zal worden aangekondigd, doen nog steeds nieuwe speculaties de ronde. Volgens de laatste berichten is het niet iSlate, maar iGuide. Whats in a name, zullen we maar zeggen?

HTC werkt intensief samen met Google aan de nieuwe smartphone, die Google naar verwachting zal uitbrengen op 5 januari: de Nexus One. Google heeft in elk geval een persbijeenkomst georganiseerd op die dag, die over Androidontwikkelingen gaat.

HTC heeft al diverse werkende prototypen ontwikkeld van de touchtablet, waarvan er in elk geval één gebaseerd is op het Google Chrome besturingsysteem. Op de CES wordt volgens ingewijden een touch-tablet getoond van HTC, die is voorzien van het Android besturingssysteem. Het apparaat zou een Qualcomm processor bevatten, nieuwe touchtechnologie en nieuwe software van Adobe.

Via: TabletPctalk

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord