abonneren

HTC Desire en Samsung Galaxy S krijgen Android 2.2

Goed nieuws voor bezitters van een HTC Desire. Dit weekend zal HTC in heel Europa een upgrade naar Android 2.2 (Froyo) uitrollen. Wie net een Samsung Galaxy S heeft gekocht zal iets langer moeten wachten, maar voor eind september zal dit toestel ook op Android 2.2 draaien.HTC gaat dit weekend een update uitbrengen voor de razend populaire HTC Desire.
Met de update naar Android 2.2 wordt het mogelijk in 720p-resolutie te filmen en muziek te synchroniseren met iTunes. Ook krijgen het virtuele toetsenbord en de Sense UI-interface een opfrisbeurt. De update is overigens niet beschikbaar op toestellen die door de mobiele operator zijn aangepast, maar dat is in Nederland niet van toepassing. De update wordt over-the-air beschikbaar gesteld en zal géén content van de Desire wissen. Wel raadt HTC gebruikers aan de update via wifi binnen te halen.

Samsung heeft bij introductie van de eveneens populaire Galaxy S ook beloofd dat dit toestel een update naar Android 2.2 zou krijgen. Een precieze datum wil Samsung niet noemen, maar de update zou voor eind september gereed moeten zijn. Wie niet bang is om te experimenteren kan hier en daar al gelekte bètafirmwares van Android 2.2 vinden.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie