abonneren

HTC brengt derde Android telefoon uit

Na de G1 en de Magic, heeft HTC, de fabrikant van mobiele-communicatieapparatuur nu de Hero. Deze nieuwe smarphone draait eveneens op het Android platform. Bijzonder aan deze smartphone is het nieuwe HTC Sense menu: een interface gebaseerd op widgets. De HTC Hero heeft, net zoals de G1, een ‘kin' in haar vorm aan de onderkant. Volgens de fabrikant is dat praktisch en iconisch. De behuizing heeft een Teflon coating - heel prettig zo'n robuust laagje - en het scherm is minder gevoelig voor vette vingers. Primeur voor de Hero is hetHTC Sense menu.
Ontworpen voor de visueel ingestelde gebruiker omdat onder meer bookmarks en contactpersonen desgewenst in plaatjes worden afgebeeld. Het bureaublad kan je indelen met je favoriete widgets, zowel die van HTC als van Android, Ze kunnen ook per thema worden ingedeeld. Zo kun je in het weekend-thema ervoor kiezen geen zakelijke mail op de voorpagina te hebben staan.
Daarnaast staat de Hero bol van allerlei sensoren zodat je hem bijvoorbeeld als liniaal of kompas kunt gebruiken. Vanaf midden juli ligt dit apparaat, beschikbaar in het wit en bruin, in de winkel voor een adviesprijs van 479 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie