abonneren

HP strikt Marc Andreessen als lid raad van bestuur

HP heeft aangekondigd dat Marc Andreessen, een van de oprichters van Andreessen Horrowitz en medeoprichter en directielid van Ning, is gekozen als lid van de HP raad van bestuur.Andreessen zal met onmiddelijke ingang toetreden, waarmee het aantal leden op 11 komt, waarvan er tien leden van buiten HP zijn.

We kennen Marc Andreessen vooral van zijn pionierschap aan de basis van de ontwikkeling van internet met de ontwikkeling van de Netscape browser. Mac Andreessen is gekozen op grond van zijn entrepeneursschap en expertise in de industrie, wat hem een welkome aanwinst voor de raad van bestuur maakt.

Andreessen is directielid geweest bij America Online en is momenteel ook lid van de raad van bestuur bij eBay en Facebook.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord