abonneren

HP pc's met Beats Audio

HP heeft vooraf aan de CES2011 al zijn nieuwe computers aangekondigd. Voor consumenten krijgen die de nieuwste technologie, geavanceerde koeling en "Beats Audio".HP Pavilion dm1

Zo krijgt de dunne en lichte HP Pavilion dm1 een van de al veel besproken AMD Fusion-processoren met DirectX 11 grafische mogelijkheden en de AMD Vision HD-video-afspeelmogelijkheid.  De Pavilion dm1 heeft een 11,6 inch scherm. De HP CoolSense koeling zorgt er met slimme software voor dat het notebook koel blijft. De Pavilion dm1 krijgt maximaal een 750 GB schijf en optioneel een gps-ingebouwd. De dm1 werkt ruim 10 uur op een acculading. De HP Pavilion dm1 is eind januari beschikbaar en kost € 399.

HP Envy 17
De Envy 17 is een 17,3 inch notebook met een compact en strak ontwerp. Deze wordt voorzien van Intels tweede generatie Core i processoren en AMD Radeon grafische kaart. Ook dit model bevat HP's slimme koeltechniek met automatische fansnelheid. HP introduceert in de Envy 17 ook HP's Beats Audio-technologie met een subwoofer voor een vol geluid.

De nieuwe geluidstechnologie en Intels nieuwe Core i-processoren vinden we ook terug in de Pavilion dv6- en dv7-notebooks.
De nieuwe Pavilion's zullen nog in januari in de VS uitkomen, geprijsd van $500 tot $1000. Prijs en beschikbaarheid van de Envy 17 zijn nog niet bekend.

De nieuwe Core i-processoren van Intel worden ook in HP's desktopcomputers doorgevoerd, net als de Beats Audio-technologie.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: