abonneren

HP maakt installatie van printer eenvoudig

Sommige computergebruikers zien erg op tegen het installeren van randapparatuur als printers. HP verlaagt de drempel met de introductie van een nieuwe "Plug & Print" technologie. HP introduceert drie nieuwe laserprinters, die binnen twee minuten printklaar zijn na het aansluiten van de usb-kabel.

Met HP Smart Install is geen cd met software meer nodig. De printer installeert zichzelf. De nieuwe printers met deze functionaliteit zijn: de HP LaserJet Pro P1100, HP LaserJet Pro M1130/M1210 multifunctionals en de HP LaserJet Pro P1566/P1606dn

De LaserJet Pro-serie beschikt over HP's Auto-On en Auto-Off technologie die reageert op activiteit. Hiermee wordt meer dan 70 procent op energiekosten bespaard ten opzichte van eerdere modellen . Door HP LaserJet printcartridges met energiezuinige toners te gebruiken, kun je nog eens tot 35 procent energie besparen per pagina, aldus HP. De prijzen van de nieuwe HP Laserjets varieren van €109 tot €229. De apparaten komen deze en volgende maand beschikbaar.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: