abonneren

HP komt met nieuwe TouchSmart PC

HP introduceert een touchscreen-pc voor thuis. Deze nieuwe generatie all-in-one pc verandert de manier waarop je een pc gebruikt. Toetsen bord en muis heb je niet meer nodig met deze vrijwel geheel met de vingers te bedienen pc. De tweede generatie TouchSmart pc's de IQ500 heeft een elegante, compacte en simpele vormgeving en is een stuk lichter dan zijn voorganger waardoor hij overal in huis te gebruiken is. Met toetsenbord, muis en netwerk draadloos is er alleen een voedingskabel nodig.

Het 22 inch grote aanraakscherm werkt bijzonder plezierig en trefzeker. Dit dankzij een optische (infra-rood) touch technologie en een makkelijk schoon te maken glasplaat voor het scherm.

HP levert de TouchSmart IQ500 met een speciale eigen touchsmart bedieningsschil boven op Windows Vista met de tablet/touch functionaliteit voor interactief gebruik en handschriftherkenning.

De TouchSmart software bevat functies voor allerlei interactieve multimediatoepassingen inclusief webbrowsen, email-, chat- en agenda-toepassingen. Zo is er bijvoorbeeld een mediaplayer die compatibel is met Windows mediaplayer en iTunes.

HP verwacht veel van de touchbediening en de ontwikkeling van toepassingen, ook door derden, is volop in gang. Bij de ontwikkeling wordt nauw samengewerkt met Microsoft zodat incompatibiliteit met de in ontwikkeling zijnde volgende versie van Windows wordt voorkomen.

De TouchSmart IQ500 zal naar verwachting vanaf 1.400 euro te koop zijn vooralsnog in het najaar eerst in de grote europese landen en begin volgend jaar ook in Nederland.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord