abonneren

HP eStation All-in-One, printer met tablet

HP kondigt op printgebied een tweetal opzienbarende producten aan. Zo is er de Envy 100 e-All-in-One een fraai ontworpen compacte printer en heel bijzonder, de eStation All-in-One, een printer met een afneembaar tablet als bedieningspaneel.Nu beginnen we te begrijpen waar HP op doelde met de uitspraken over het gebruik van PalmOS voor printerbesturing.
HP kreeg met de overname van Palm de beschikking over het compacte en krachtig PalmOs besturingssysteem. De eStation All-in-One was ongetwijfeld al in een te ver stadium van ontwikkeling. Het afneembare bedieningspaneel is namelijk een tablet met Android als besturingssysteem.

Het is een 7 inch tablet met aanraakscherm, dat losgekoppeld een zelfstandig apparaat vormt. Er draait een aangepaste versie van Android op, met uiteraard het HP touchsmart interface voor de bediening van de printerfuncties. Je kunt met de tablet echter ook browsen op internet net als documenten van internet downloaden en eenvoudig afdrukken.

De printer is een fraai ontworpen all-in-one, compleet met vlakbedscanner en inkjet-printer met per kleur gescheiden cartridges. Om papier te sparen kan de printer ook dubbelzijdig afdrukken.

Voor wie met wat minder luxe kan volstaan is er de Envy 100 e-All-in-One. Een zeer compacte design printer met scanner. Iets minder snel, met gecombineerde printcartridges, dubbelzijdig printen en wifi.

De HP eStation staat voor $399 en de HP Envy 100 voor $249 in de prijslijst. De leverbaarheid in Nederland is nog niet bekend.

 

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie