HP ENVY 13-aq0610nd: geen last van meekijkers

HP Envy
Aan een zakelijke laptop stel je vast een aantal basiseisen. Zo moet je laptop uiteraard stevig, dun en licht zijn zodat je overal kunt werken. Maar heb je ook aan je privacy gedacht? HP heeft met de HP ENVY 13-aq0610nd een laptop die ongewenste meekijkers voorkomt.

De HP ENVY 13-aq0610nd is het schoolvoorbeeld van een uitstekende zakelijke laptop die je overal kunt gebruiken. Met zijn 13,3inch-scherm en lichte behuizing heeft de laptop het perfecte maatje om altijd mee te nemen. Dankzij ips-technologie en een full-hd-resolutie is de beeldkwaliteit van het scherm ook nog eens uitstekend. Met een krachtige Intel Core i5-processor, 8 GB ram en een 256 GB ssd kun je de laptop ook voor de allerzwaarste taken gebruiken. Je kunt dus overal probleemloos werken.

HP Envy
De HP Envy 13-aq0610nd is dun, licht en sterk.

Geen meekijkers

Een laptop heb je om onderweg op te werken. Handig, maar je wilt natuurlijk niet dat je medereizigers in de trein al je bedrijfsgeheimen zien. Je kent vast wel die privacyfilters die je op je scherm kunt plakken. Effectief als je het onderweg nodig hebt, maar lastig als je op kantoor of thuis gewoon wilt werken. Op de HP ENVY 13-aq0610nd heb je zo’n filter niet nodig om meekijkers te voorkomen. HP heeft deze laptop voorzien van een HP Sure View privacyscherm: met één druk op de knop wordt het scherm zo gedimd dat alleen jij het kunt zien.

HP heeft trouwens nog een trucje ingebouwd tegen ongewenste meekijkers: de laptop heeft een ingebouwde killswitch voor de webcam. Zo weet je zeker dat je webcam niet onbedoeld aan staat terwijl jij dat niet doorhebt. Wel zo prettig.

De HP ENVY 13-aq0610nd is vanwege Black Friday nu goedkoper te verkrijgen:

  • HP ENVY 13-aq0610nd van € 999,00 voor € 779,00

Geschreven door: partner op

Category: Algemeen

Tags: laptop, hp, partnerbijdrage