abonneren

HP brengt pocketboekje over 'groene IT’ uit

HP lanceert het pocketboekje 'Green IT for Dummies' als een introductie op duurzame bedrijfsvoering voor organisaties. Het boekje biedt werknemers in alle lagen van het bedrijf een aantal simpele en uitvoerbare idee├źn om de belasting van het milieu door IT te verminderen. Het pocketboekje, onafhankelijk geproduceerd door onderzoeks- en analysebedrijf Freeform Dynamics, helpt bedrijven een start met ‘groene IT' te maken. De gids schrijft pragmatische en omvattende actieplannen voor, gerangschikt op kosten en implementatiegemak.
Dit varieert van snelle wins - zoals het activeren van standby functionaliteiten- tot aan het introduceren van print-on-demand en thin clients, en tot aan efficiëntie maximalisatie van datacenters en andere bedrijfsprocessen.

Recent onderzoek van HP toont aan dat slechts één op de tien bedrijven in Europa een vastgelegde strategie voor Groene IT hebben, terwijl werknemers volgens onderzoek van Freeform een zeer positieve houding ten opzichte van milieumaatregelen hebben. Bedrijven kunnen er daarom vanuit gaan dat ze steun van hun werknemers krijgen wanneer ze een Groene IT strategie implementeren.

Surf naar www.hp.com/go/greenit4dummies voor een digitale versie van het pocketboekje.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord