abonneren

Hotfixes verbeteren prestaties en stabiliteit Vista

In alle stilte heeft Microsoft een aantal hotfixes uitgebracht voor Windows Vista. De updates verbeteren de prestaties en de stabiliteit van het besturingssysteem. De eerste update die opvalt, verbetert niet alleen de levensduur van laptop-accu's en de stabiliteit van het systeem maar ook- de stabiliteit van Internet Explorer- de stabiliteit van draadloze netwerkverbindingen- de opstarttijd van Vista- de tijd om uit slaapstand te komen en- de compatibiliteit met sommige antivirussoftware van externe partijen

Op de homepage van de update (KB941649) kunt u een 32-bit en een 64-bit versie downloaden. Microsoft waarschuwt dat het nog een testversie is en dat gebruikers het alleen moeten installeren wanneer ze de problemen ervaren die het oplost. Beter is het om te wachten op Service Pack 1 die een eindversie van de hotfix bevat.

De andere uitgebrachte hotfixes zijn leuk maar niet zo handig als bovenstaande hotfix. KB941229 (32-bit of 64-bit) is een update voor Vista Media Center, KB941600 (32-bit of 64-bit) repareert enkele problemen met USB en KB941651 (32-bit of 64-bit) verbetert de stabiliteit van Windows Media Player 11. Deze hotfix heeft nog geen eigen homepage.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie