abonneren

Hoe snel is uw internet?

Uit een onderzoek dat Tele2 liet uitvoeren ter ere van de geplande introductie van VDSL - de snellere opvolger van ADSL - komt naar voren dat ruim vier op de tien Nederlanders niet weet hoe snel zijn of haar internetverbinding precies is. De overige 57% weet wel redelijk precies te benoemen met welke snelheid zij kunnen surfen. 20% heeft een internetsnelheid die lager is dan 20Mb/s, bij 18% is dat 20 Mb/s en 7% meldt 25Mb/s. Nog eens 7% heeft een internetsnelheid van 50 Mb/s, terwijl 1% heeft een internetsnelheid van 60 Mb/s noteert.
3% tenslotte heeft een internetsnelheid van meer dan 60 Mb/s.

Dat internet een grote rol speelt bij ons Nederlanders wordt ook duidelijk. 83% van de ondervraagden zit 7 dagen per week aan de computer , waarbij 57% naar streaming filmpjes kijkt, 21% films downloadt en 39% dat doet met muziek.  Ook online gamen (31%) en het via internet naar tv-programma's kijken (23%) mogen zich in een behoorlijke populariteit verheugen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord