abonneren

HME 2008 officieel van start!

Vandaag is in de Jaarbeurs in Utrecht HME oftewel 'Het Multimedia Event' van start gegaan, de opvolger van de roemruchte HCC-dagen. Tot en met aanstaande zondag kunt u dit evenement bezoeken. Gisteravond werd er tot laat in de nacht nog opgebouwd.Maar inmiddels hebben alle exposanten hun stands ingericht, zijn alle pallets en dozen met producten uitgepakt en is het showtime! Want naast nieuwtjes en koopjes zijn er voor bezoekers ook een aantal interessante shows en workshops gepland.
Zo beantwoordt de FAQman van Computer Idee in het speciale HUB-theater iedere dag van 12:30 tot 13:15 vragen van bezoekers, en geeft hij daar ook elke dag 14:30 en 15:15 zijn beste tips prijs.

En er is nog meer: zo komt Netgear een Networking Clinic geven, is er een promotieteam van Guitar Hero aanwezig (echt even spelen hoor! :-), kunt u een workshop Videobewerking en een workshop Digitale fotografie voor gevorderden volgen - en het geleerde meteen in de praktijk brengen bij de podium van de gamesbladen NGamer, GMR en Power Unlimited, waar de combinatie snelle race-auto en mooie booth-babes ongetwijfeld voor mooie plaatjes zorgen zal. Daarnaast wordt er ook van alles weggegeven, waaronder zelfs iPhones! Voor dat laatste moet u wel iets doen (een abonnement nemen op Computer Idee, PCM, Power Unlimited of PC Active), maar als u dat toch al van plan was, is dit hét uitgelezen moment!

Meer over de HME 2008 leest u hier.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie