abonneren

Het laatste Apple Tablet-gerucht: een grote iPhone

Woensdagavond om 19:00 Nederlandse tijd zal het verlossende woord uit de mond van Steve Jobs zelf komen: komt er een Apple Tablet, hoe gaat het heten en wat kan het doen? Tot die tijd moeten we het met geruchten doen, maar inmiddels is vrij zeker dat het om een soort grote iPhone gaat.Flurry, dat applicatiestatistieken bijhoudt, weet vrijwel zeker dat de Apple Tablet een soort grote iPhone is.
Het bedrijf heeft namelijk 50 verschillende tablet-apparaten opgemerkt in de statistieken. Deze apparaten zijn gebruikt om verschillende soorten applicaties uit de App Store te testen. De ip-adressen van deze apparaten konden worden teruggeleid tot het hoofdkantoor van Apple in Cupertino.

Volgens Flurry zijn er 200 verschillende applicaties getest op het 'onbekende apparaat'. Het ging hierbij vooral om games en media-applicaties. De applicaties werden gebruikt op OS 3.2, wat het vermoeden bevestigd dat de Apple Tablet hetzelfde besturingssysteem gebruikt als de iPhone. Het lijkt aannemelijk dat de productieversie van de Tablet gebruik zal maken van OS 4.0, net als een mogelijk nieuwe iPhone.

Vanuit de kranten- en tijdschriftenhoek is bevestigd dat de Apple Tablet gebruikt kan worden als leesapparaat, maar dat content pas halverwege 2010 beschikbaar komt. Dit lijkt te bevestigen dat Apple de Tablet wel gaat aankondigen, maar nog niet gaat verkopen. De echte introductie zou ergens in juni of juli van dit jaar liggen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord