abonneren

Het blijft er stil rondom de Crunchpad

Volgens de Silicon Alley Insider is de ontwikkeling van de Crunchpad gestaakt. Deze webtablet, een product van Mike Arrington van TechCrunch, zou te duur worden en lijkt daarom niet levensvatbaar. De Crunchpad werd eerder dit jaar aangekondigd.Meerdere mensen binnen de industrie hebben aangegeven dat de Crunchpad voorlopig uitgesteld wordt vanwege de stijgende kosten. Arrington wil de Crunchpad zo goedkoop mogelijk verkopen, maar zijn aanvankelijke doelstelling lijkt niet te halen.
In juli 2008 sprak Arrington nog over 'maximaal $200', in april van dit jaar werd er gesproken over een maximumbedrag van $300 en iets later deden geruchten de ronde dat de Crunchpad eerder richting de $400 zou kruipen. Arrington wilde in juli of augustus een formele aankondiging doen, maar deze is er nooit gekomen.

Een andere (doch vergezochte) verklaring voor het uitblijven van de Crunchpad is dat Arrington nog wacht op de release van Google's Chrome OS. Arrington is goede vrienden met Google. Toch lijkt een dergelijke zet niet slim -- elke maand uitstel kruipt de introductie van Apple's Tablet een maand dichterbij...

Business Insider

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: