abonneren

HastaLaVista wordt PCM VistaInfo

Vanaf vandaag ligt het eerste nummer van het volledig aan Windows Vista gewijde magazine PCM VistaInfo.nl in de winkel. PCM VistaInfo.nl is de nieuwe naam van het populaire tijdschrift Hasta la Vista van HUB Uitgevers.In 2007 kocht HUB Uitgevers naast de tijdschriften PCM, ComputerIdee en PowerUnlimited, tevens de Nederlandstalige Windows Vista-website www.vistainfo.nl.
Door deze populaire website te koppelen aan de sterke content en naamsbekendheid van het magazine, weet PCM VistaInfo.nl wil het HUB een sterkere positie in de markt veroveren.

In de aankomende uitgaven van PCM VistaInfo.nl zal de lezer merken dat de interactie tussen het blad en de website hoog in het vaandel staat. De lezer zal in de weken tussen het verschijnen van de nieuwe uitgaven op de VistaInfo-website nieuws, tips en trucs en andere zaken rondom Windows Vista kunnen vinden én volgen. Ook een inmiddels levendig forum draagt bij tot het uitwisselen van gedachten tussen lezers van het tijdschrift en gebruikers van de website, wat tevens zorgt voor een prima synergie tussen lezers en redactie.


Website: VistaInfo.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord