abonneren

HANDS-ON: Acer presenteert heel gemiddelde nieuwe tablets in Iconia Tab-series (video)

Acer gaf ooit toe de boot gemist te hebben op het gebied van tablets en smartphones, en probeert dat nu goed te maken met de Iconia Tab-series. Die zijn verre van spannend, maar leveren wel gewoon goed werk voor een laag bedrag. En soms is dat prima.

Er valt eigenlijk weinig te zeggen over de Iconia Tabs, behalve dat ze in meerdere maten komen: de Tab 7 is 7 inch, de Tab 8 is 8 inch, en het zal niet als verrassing komen dat de Tab 10 een grootte heeft van 10 inch. De laatste twee zijn verkrijgbaar met de laatste Android 4.4 of met Windows 8.1 - beide apparaten hebben dezelfde specs en prijs.

Gemiddeld

Wat is er verder te vertellen over een gemiddelde tablet? Ze hebben een degelijke camera voor en achter, een plastic behuizing en werken redelijk snel door de goede processor.

Niet vernieuwend, wel goed

Acer zal met de Iconia Tabs de markt niet vernieuwen, maar misschien hoeft dat ook helemaal niet. Soms moet een tablet gewoon doen wat het moet doen, en in dit geval gebeurt dat ook. Tel daarbij de aangenaam lage prijs bij (149 euro voor de Tab 8, 199 voor de Tab 10), en je hebt een apparaat dat 'gewoon werkt'. En vaak is dat eigenlijk wel genoeg.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: ifa2014