abonneren

Hackers doen massale aanval op Scientology Kerk

Een anonieme groep hackers - 100.000 man sterk - heeft de oorlog verklaard aan de Scientology-sekte. Op dit moment halen de hackers achter elkaar Scientology-websites offline.Ook de telefoonlijnen van Scientology-gebouwen worden geblokkeerd en hun fax-machines blijvenconstant zwartgedrukte pagina's uitprinten.

De oorlog begon toen een video uitlekte van acteur Tom Cruise die het Scientology-gedachtengoed aanprees. Op verzoek van advocaten in dienst van de Scientology-sekte heeft YouTube de clip offline gehaald. Ook het overlijden van oprichter L.Ron Hubbard op 24 januari (22 jaar geleden) werd gebruikt door de groep hackers als aanleiding om in januari de aanval te openen.

De Scientology-sekte staat bekend om zijn agressieve manieren waarop het zijn gedachtengoed bewaakt en beschermt. De sekte stuurt hordes advocaten op iedereen af die maar iets negatiefs te zeggen heeft over zijn handelswijze of gedachtegoed. Er gaan geruchten dat de Scientology-sekte zelfs zo ver gaat dat het dissidenten vermoordt.


VideoNBC

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord