abonneren

Group Email Solution

Het versturen van een flink aantal identieke e-mails aan je contactpersonen wordt een stuk eenvoudiger dankzij Group Email Solution van ThothLing. Deze applicatie laat je e-mails versturen naar groepen, inclusief bijlagen en bestanden die via iTunes Bestandsdeling zijn toegevoegd.

Met Group Email Solution maak je verschillende groepen van contactpersonen aan binnen de applicatie. E-mailberichten die je vaak verstuurt kun je als template opslaan binnen de applicatie. Elke template laat je het onderwerp van de e-mail en het bericht zelf invullen; het bericht mag html-code bevatten, zodat je ook net opgemaakte nieuwsbrieven de deur uit kunt doen.

Mocht je een html-layout willen gebruiken maar je wilt deze niet handmatig invoeren, dan kun je het html-bestand ook importeren met Bestandsdeling. Met de ‘Load’-knop laad je de template vervolgens in (dit werkt overigens ook voor tekstbestanden).

Heb je een aantal templates gemaakt, dan is het versturen van een e-mail een eitje. Tik op de groep contactpersonen die de e-mail moeten ontvangen, tik de template aan en selecteer of de e-mail verstuurd moet worden naar het ‘To’-, ‘Cc’- of ‘Bcc’-veld. Daarna kun je eventuele bijlagen toevoegen, zoals pdf-bestanden. Elke verstuurde e-mail komt automatisch in het History-tabblad te staan.

De Group Email Solution is eenvoudig te gebruiken. Het kost even wat tijd om de eerste templates en groepen aan te maken, maar deze moeite wordt beloond. Wel vervelend is dat er een ‘mooi’ lettertype wordt gebruikt bij het invoeren van een template en bericht. Dit lettertype is wat ons betreft slecht gekozen en slecht leesbaar, dus we hopen dat de ontwikkelaar ‘m snel vervangt door een prettiger lettertype (of ons laat kiezen tussen meerdere lettertypes). Gelukkig wordt het lettertype niet daadwerkelijk gebruikt in de e-mail zelf.

Group Email Solution: € 1,59, iPhone

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord