abonneren

Gratis update naar Office 2010

Wie tussen 5 maart 2010 en 30 september 2010 een Microsoft Office 2007-versie koopt, kan upgraden naar Microsoft Office 2010 zodra dit op de markt komt. Microsoft kondigt daarvoor de zogeheten Technologie Garantie voor Microsoft Office 2010 aan. Deze garantie betekent dat klanten gedurende de genoemde periode de upgrade kunnen downloaden zonder dat er kosten in rekening worden gebracht.
Voor een upgrade op dvd worden wel kosten in rekening gebracht.

Wie Office 2007 tijdens de looptijd van de Technologie Garantie aanschaft, moet de software activeren vóór 31 oktober 2010 en de aankoopbon met datum bewaren als bewijs van aankoop. De update-service geldt overigens niet voor versies van Office 2007 die een of meer van de volgende applicaties bevatten: Groove 2007, InfoPath 2007, SharePoint Designer 2007, Small Business Accounting, Accounting Professional of Accounting Express en/of Communicator 2007.

Voor de zakelijke markt komt Office 2010 in mei beschikbaar. In juni kunnen ook particulieren het pakket aanschaffen.

Het aanbieden van een gratis update is niet nieuw voor Microsoft. Wie tussen 26 juni en 22 oktober vorig jaar een computer met Windows Vista aanschafte, kwam in de meeste gevallen in aanmerking voor een gratis upgrade naar Windows 7. Dat gratis bleek achteraf niet helemaal te kloppen: veel laptop- en computermakers rekenden tientallen euro's handelings- en verpakkingskosten voor de upgrade-dvd - een situatie die voor veel commotie zorgde. Dat Microsoft nu specifiek meldt dat voor een upgrade van Office 2010 op dvd wel kosten in rekening gebracht worden, zal ongetwijfeld te maken hebben met deze eerdere ervaring.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord