abonneren

Gratis tanken met Electronic Arts

Nee, nu niet allemaal tegelijk naar de benzinepomp rijden! Want het aanbod geldt maar voor één tankstation, en ook nog maar tot een maximum van 500 euro. Maar. En. Toch. Met de huidige brandstofprijzen loont doorlezen misschien toch even de moeite.De actie is gekoppeld aan de release van de nieuwe game Mercenaries 2: 'World in Flames' waarin alles draait om geld en olie. Om kans te maken op de volle tank moet u deze week luisteren naar radiozender SLAM!FM.
Daar worden twee aanwijzingen gegeven: een over de stad waar het Tango tankstation staat, terwijl de tweede leidt naar de exacte locatie van het tankstation. De eerste luisteraars die zich op vrijdagochtend 19 september om 08.30 uur bij het Tango tankstation waar de actie loopt melden, zullen door drie echte mercenaries geassisteerd. In totaal wordt er 500 euro aan brandstof weggegeven.

In vergelijking met andere landen waar de actie al gehouden is, komt Nederland er trouwens bekaaid af. Zo kon bijvoorbeeld in London voor in totaal 11.000 pond (ongeveer 16.500 euro) gratis getankt worden

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: