abonneren

Gratis ondersteuning voor Vista SP1

Naar aanleiding van de vele klachten die mensen na de installatie van Vista SP1 ventileerden op het officiële Vista Team Blog heeft Microsoft een opmerkelijke stap genomen: het bedrijf biedt gratis support aan - voor iedereen.Dat is vooral goed nieuws voor mensen die een pc of laptop hebben gekocht waar Vista al op stond: want wie zo'n OEM*-versie heeft, moet normaliter betalen voor support. Voor mensen die Vista gewoon los in de winkel hebben gekocht, was de support al gratis.

De gratis ondersteuningsperiode (die echt gratis is, zoals Microsoft blogger Brandon Le Blanc nog eens benadrukt op het Vista blog met de welhaast historische woorden: "I repeat: support for SP1 will NOT cost you anything - we are offering free-of-charge support to *anyone* who is having issues installing Windows Vista SP1, even folks who may be using a OEM copy of Windows Vista") loopt tot 18 maart volgend jaar. Vragen kunnen per email worden ingestuurd, maar het is onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk om met Microsoft te bellen. Op het Vista blog staat wat u precies doen moet.

 

* Original Equipment Manufacturer

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord