abonneren

Gratis navigatie met Microsoft Bing Maps

In navolging van Google en Nokia gaat ook Microsoft gratis navigatie beschikbaar stellen voor Windows smartphones van af Windows 6.x. Deze navigatie is gebaseerd op Bing Maps.Met Microsft's Tellme software zal Bing Maps gesproken zogenaamde "turn by turn" navigatie commando's gaan geven.
Op Windows mobile phones met gps en een dataverbinding wordt het dan mogelijk om met spraakaanwijzingen te navigeren. Bing Maps 'is hiertoe uitgebreid met een Navigatie-knop. Bing berekent dan een route naar de ingevoerde bestemming. Keuze is mogelijk tussen de snelste en de kortste route. De nieuwe Bing navigatie is beschikbaar voor een aantal WiMo phones van HTC, Motorola en Samssung in de VS. Of het ook op andere smartphones werkt en ook buiten de VS is nog niet bekend.

Net als bij Google Maps en Nokia Ovi Maps wordt de kaartinformatie van internet geladen en is er dus wel veel dataverkeer nodig.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord