abonneren

Gratis games van Ubisoft - maar wel met reclame

Games-uitgever Ubisoft is een nieuw experiment gestart met het weggeven van volledige versies van een aantal succesvolle games uit haar catalogus, welke voorzien zijn van reclame.Het bedrijf heeft een aantal oudere titels gratis beschikbaar gesteld, waaronder de First-person shooter Far Cry, Tom Clancy's Ghost recon, Prince of Persia: The Sands of Time en uit de succesvolle Rayman reeks Rayman: Raving Rabbids .

Voor het spelen van de games is registratie verplicht via www.ubi.com, waarbij de beperking is dat de games officieel alleen gespeeld kunnen worden door gamers die in de USA wonen. Het blijkt voor Nederlandse gamers echter vrij gemakkelijk om een tijdens de registratie een willekeurige Amerikaanse postcode op te geven, om zodoende toch een geldig account te krijgen.

De advertenties zijn gedurende de hele game zichtbaar in het spel, aan de randen van het scherm. Het gaat hier dus niet om zogenaamde in-game advertising, waarbij doorgaans gebruik gemaakt wordt van advertenties op billboard en producten in de game.

De volledige versies van de games zijn te downloaden via fileplanet.com en gamershell.com. Het is nog niet bekend of er meer titels zullen volgen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie