abonneren

Gratis Dot TK domeinnamen nu zonder reclame

Dot TK heeft besloten om de reclame van alle websites met de .TK uitgang te verwijderen. Tot op heden was er een reclamebalk aanwezig op alle gratis domeinen die bij .TK geregistreerd zijn. Die reclamebalk is vanaf nu verleden tijd. De nieuwe registratiedienst, zonder reclame, werd gepresenteerd tijdens de 32ste ICANN meeting in Parijs.

Dot TK zegt zelf dat de inkomsten uit de advertenties op de Dot TK domeinen een steeds kleiner deel van de totale omzet vormen. "Door geen advertenties meer te plaatsen op de gratis Dot TK websites, investeren we in de groei van ons totale domeinportfolio."

Dot TK wordt veel gebruikt om lange webadressen te hernoemen naar een simpele .TK domeinnaam met een kort adres. Om te voorkomen dat enkele gebruikers tienduizenden namen gijzelen, moeten alle gratis geregistreerde domeinnamen wel iedere 90 dagen minimaal 25 keer bezocht worden. Betaalde domeinen zijn vrijgesteld van dit minimum. Daarnaast krijgen houders van betaalde domeinen hierover het volledige licentierecht vergelijkbaar met andere domeinnamen.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord