abonneren

Gratis boekhoudpakket Microsoft populair

Office Accounting Express 2007, het gratis boekhoudprogramma dat Microsoft afgelopen oktober gratis uitbracht, is een groot succes. Het programma is in drie maanden door een miljoen mensen gedownload.
Microsoft bracht de software gratis uit om concurrent Intuit dwars te zitten.

Office Accounting Express 2007 is een standaard boekhoudpakketje bedoeld voor mensen die op dit moment pen en papier of een spreadsheet gebruiken om hun boekhouding te doen, zoals eigenaren van startups en Ebay-verkopers. De interface van Office Accounting Express 2007 lijkt sterk op die van Outlook en de software is te integreren met Office 2007.

Een woordvoerder van Microsoft laat weten dat ze verrast zijn door de response op de gratis software. Volgens Microsoft komt dat omdat een gebruiker geen boekhouder hoeft te zijn om het programma te kunnen gebruiken. Daarbij heeft Microsoft veel onderzoek gedaan naar wat kleine bedrijven willen in een boekhoudpakket.

Hoewel Office Accounting Express 2007 gratis is, heeft Microsoft er zeven diensten van externe partijen aan toegevoegd die in sommige gevallen wel geld kosten om te gebruiken. Extra diensten zijn onder andere een manier om salarissen te regelen via ADP, de mogelijkheid om rapporten te openen vanuit Equifax en het delen van een boekhouding met een accountant via Office Live.

Voor bedrijven die een uitgebreider boekhoudpakket nodig hebben, heeft Microsoft Office Accounting Professional 2007 uitgebracht. Dit pakket moet in de winkel gekocht worden en kost rond de $150.


Website: http://www.ideawins.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord