abonneren

Gratis armband 'matcht' voorbijgangers in Second Life

De commercie heeft de weg naar Second Life wel gevonden. Nu is e-Matching.nl, datingsite voor hoger opgeleiden, een Singles-hangout begonnen.
Ter gelegenheid hiervan heeft de datingsite een gratis gadget in de vorm van een armband ontwikkeld waarmee singles op Second Life gelijkgestemden kunnen vinden.

Met de Swapfin gadget (Swapfin = Signal When A Potential Friend Is Near) een Second Life-gadget in de vorm van een armband, kunt u in contact te komen met andere dragers, die ook single zijn en op zoek zijn naar leuke andere singles. Als er een match is, kunt u uzelf naar die persoon teleporteren.

De armband van de Singles-hangout is gevestigd op Son en is direct te vinden via de coördinaten (intypen in browser: secondlife://Son/80/210/27/. Let op: de eerste 500 personen kunnen een gratis armband bemachtigen.

Ga hiervoor naar het bord SwapFin (first 500 free to copy) en klik op de rode armband met de rechtermuisknop. Klik op More, Take Copy. Ga vervolgens naar Inventories, zoek SwapFin en rechtsklik erop. Ga naar Properties, Profile en geef aan wat voor persoon u zoekt. Klik op OK en daarna op Wear. Nu maar wachten of de prins(es) op het witte paard zich aandient. Die kans is echter vrij klein. De armband zal elke 15 seconden de omgeving met een straal van slechts 40 meter scannen naar andere SwapFins...

De SwapFin kent zijn verschijning in de vorm van een armband. Straks zullen er ook andere verschijningsvormen komen, volgens Thomas de Konink van e-Matching.nl. Daarbij moet u denken aan een hanger, een hoed, een bloem/corsage, een onzichtbaar item, et cetera.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: