abonneren

Google zet 'doodle' dag te vroeg online

Google heeft een nieuwe 'doodle' online gezet over Internationale Vrouwendag. De zoekmachine is daarbij echter een dag te vroeg: de Internationale van de Vrouw vindt pas morgen plaats.

Het bedrijf zette de doodle om 12.00 uur 's middags online. Waarschijnlijk gaat het om een fout, en had de doodle om 00.00 online moeten komen. In Nieuw Zeeland, waar het inmiddels wel 8 maart is, is de doodle wel al te zien.

Als je op de doodle klikt, krijg je een filmpje te zien over de kracht van vrouwen in de samenleving. Dat is ook de boodschap van Internationale Vrouwendag, die ieder jaar plaatsvindt op 8 maart. Vrouwendag is bedoeld om aandacht te vragen voor vrouwen in de samenleving en de mogelijkheden die vrouwen hebben in het bedrijfsleven en de politiek.

Via Google.nl is de doodle te zien, terwijl op Google.com geen doodle staat. Op andere Europese Google-pagina's staat de doodle ook.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord