abonneren

"Google werkt nauw samen met de CIA"

Robert David Steele, een ex-agent van de CIA, heeft in een live-uitzending van de Alex Jones show verklapt dat Google en de Amerikaanse geheime dienst CIA al jaren in het geheim samenwerken. Volgens Steele was het besluit van Google om samen te werken met de geheime dienst een grote strategische fout.Steele hoopt dan ook dat Google terug komt op zijn beslissing en op korte termijn stopt met deintieme, maar ongelijke,relatie.

Toen aan Steele werd gevraagd waarom het Amerikaanse ministerie van Justitie dan toch een rechtszaak aanspant tegen de zoekgigant antwoordde Steele dat die rechtszaak allemaal show is, bedoeld om het nietsvermoedende publiek zand in de ogen te strooien.

“Google was nogal hypocriet toen het weigerde informatie te geven aan het ministerie van Justitie, “ aldus Steele. “Google heeft al een hele tijd een intieme relatie met de R&D-divisie van de Central Intelligence Agency.”

De ex-agent heeft geen bewijsmateriaal die zijn controversiële uitspraken bevestigen. Niet geheel verrassend wilden Google noch de CIA reageren op Steele’s ontboezemingen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: