abonneren

Google vernieuwt zijn Google Groups

Niet alleen Microsoft is druk bezig met het verbeteren van zijn online diensten. Ook Google zit niet stil. Google heeft na vier jaar eindelijk zijn Google Groups-dienst grondig vernieuwd. De zoekmachinegigant hoopt dat door de verbeteringen nog meer mensen de dienst gaan gebruiken.

Door de update heeft Google Groups niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, maar ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo is aanmaken van nieuwe webpagina's verbeterd en kunnen gebruikers in een Group samen de webpagina's vormgeven en onderhouden. De Groups zijn ook beter te personaliseren door middel van afbeeldingen, kleuren en stijlen. Gebruikers in een Group kunnen bestanden met elkaar uitwisselen door de bestanden naar de Group te uploaden zodat ze beschikbaar worden voor de andere groepsleden. Tenslotte kunnen gebruikers vanaf deze week ook elkaars profielen zien om meer over elkaar te weten te komen.

Het gebruik van Google Groups is gratis. Op dit moment is de dienst alleen in de Engelse taal beschikbaar, maar Google werkt aan de ondersteuning voor andere talen. Google Groups ondersteunt IE6+, Firefox 1.5+ en Safari 2.03.


Website: Google Groups

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord