abonneren

Google synchroniseert nu met Apple's iPhone

Dankzij een nieuwe beta van Google Sync is het nu mogelijk Gmail-contactpersonen en de Google Calendar te gebruiken op de iPhone en Windows Mobile-apparaten. Tot voor kort was dit alleen mogelijk op Android en Blackberry-smartphones.Gisteren heeft Google een beta van Google Sync for iPhone en Windows Mobile uitgerold. De applicatie maakt gebruik van push-technieken om Gmail-contactpersonen en de Google Calendar met mobiele apparaten te synchroniseren.
Het gaat dan uiteraard om tweewegssynchronisatie en updates aan één van beide kanten zullen binnen enkele minuten gesynchroniseerd zijn. Google Sync verschilt van het synchroniseren met Google in iTunes doordat het altijd aan staat, niet alleen wanneer de iPhone op een pc is aangesloten.

Er is nog wel een belangrijk punt om op te letten: wie voor het eerst synchroniseert, verliest alle gegevens op zijn iPhone! Het is dus van belang om eerst de iPhone eerst via iTunes te synchroniseren met Gmail en Google Calendar, als u prijs stelt op de gegevens in uw iPhone. Andere puntjes: van foto's en ringtones bij contactpersonen wordt geen backup gemaakt en Google Sync kan maximaal 5 verschillende Google Calendars synchroniseren.

Google Sync

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie